Светлата Гущерова избухна с торта от шоколад и гъши дроб в

...
Светлата Гущерова избухна с торта от шоколад и гъши дроб в
Коментари Харесай

Баровка! Гущерова се глези във Виена, спи в хотел за 10 бона на нощ

Светлата Гущерова избухна с торта от шоколад и гъши дроб в менюто, с което е отбелязала рождения си ден. С това се похвали самата тя, показвайки в обществените мрежи записи от първокласен ресторант във  Виена , в който я е водил мъжът й Християн Гущеров. Миналия вторник русокосата Мис Плеймейт 2009 навърши 34 години, а празникът е бил маркиран стилно и скъпо като в холивудски филм. Спала е в хотел, в който цената на нощувките може да мине 10 хиляди лв. ”.

Гордата госпожа се фръцка, че е остаряла с една година във  Виена , а мъжът й я е водил на обичания й коледен базар там. Какво е купила от сергиите, все още не е споделила, по пък с подготвеност сподели по какъв начин сервитьорът в един от най-луксозните заведения за хранене в австрийската столица умело изяснява на чист български език състава на тортата, с която се е черпила за празника. Рецептата била особено основана за въпросния ресторант от неговия основен готвач. Най-долният слой на лакомството бил от шоколад, подготвен със захар. Върху него имало части гъши дроб, обгърнати в пласт от пастет от гъши дроб, чийто усет, по думите на сервитьора, леко се различавал от този на частите. Върху този лукс бил инсталиран слой от кайсии, а най-отгоре – желе от сладко вино, написа „ Уикенд ”.

Гущерова се похвали и с хотелската стая, в която я е настанил мъжът й. 5-звездният хотел се намира в центъра на Виена , против постройката на операта, която е една от най-посещаваните в света. Нощувката в хотела по това време на годината върви над 1600 лв. за елементарна стая, а за жилищата с хубава панорама и тераса минава 10 000 лв.. В цената е включена превъзходна закуска, с която Светлана също не пропусна да се похвали. На масата в стаята е имало кафе, плодове, риба и разнообразни други лакомства, както и чаша шампанско.  
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР